Invitație – finala regională a concursului « Teza mea în 180 de secunde »

Avem plăcerea de a vă invita la finala regională a concursului « Teza mea în 180 de secunde » ce va avea loc vineri 2 martie, ora 19.00, la Teatrul Puck (str. Brătianu, nr. 23).

Opt doctoranzi din patru universități clujene (UBB, UTCN, USAMV și AMGD) își vor prezenta teza în 180 de secunde în fața unui public profan și se vor întrece în finala regională de la Cluj-Napoca.

 

Juriul va fi format din 5 membri din sfera universitară, presă și mediul de afaceri și va fi prezidat de dl. Mohamed Ketata, directorul regional al Agenției universitare a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală.

Vă invităm călduros să participați la această manifestare și să vă susțineti candidatul/candidații care vă va/vă vor reprezenta universitatea. Spectatorii vor putea, așadar, să-și încurajeze favoritul și chiar să-i acorde votul pentru finală, deoarece unul dintre cei patru finaliști va fi ales prin votul publicului. Vă rugăm să veniți însoțiți de doctoranzii și masteranzii dvs. care vor asista, astfel, la un exercițiu inedit de autopromovare și de popularizare a cercetării științifice. Sperăm că acest lucru îi va motiva pe studenții dumneavoastră să participe la manifestări viitoare de acest tip.

Evenimentul este anunțat pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/events/169285550381364/.