Program Resurse Umane Competitie 2015 – Premierea obtinerii atestatului de abilitare

In vederea stimularii si sustinerii calitatii, impactului si vizibilitatii internationale a cercetarii romanesti prin recunoasterea si sustinerea abilitarii a fost lansata competitia dedicata Premierii obtinerii atestatului de abilitare.
Competitia vizeaza cadre didactice/cercetatori din institutii sau unitati de cercetare-dezvoltare, inclusiv institutii de invatamint superior sau afiliati unor institutii de drept public sau de drept privat din tara care au obtinut atestatul de abilitare in 2015.
Aplicatiile vor fi analizate si admise/respinse in ordinea primirii lor. Pentru premiile acordate din bugetul anului 2015 se primesc cereri de finantare in regim continuu, prin intermediul platformei web www.uefiscdi-direct.ro, pana la finalizarea fondurilor alocate, dar nu mai tarziu de 10 decembrie 2015.
Cererile de finantare se elaboreaza conform pachetului de informatii disponibil la adresa http://uefiscdi.gov.ro/articole/4255/Premierea-obtinerii-atestatului-de-abilitare_Pachet-de-informatii-2015.html.

Persoana de contact UEFISCDI:

Laura Badea
Telefon: 021 308 0524
E-mail: laura.badea@uefiscdi.ro