Conferința Științifică Anuală a Economiștilor Români din Mediul Academic din Străinătate (ERMAS 2015)

banner

Perioada: 29 – 31 iulie 2015
Deadline: 15 martie 2015

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează în perioada 29 – 31 iulie 2015, cea de-a doua ediție a Conferinței Științifice Anuale a Economiștilor Români din Mediul Academic din Străinătate (ERMAS 2015). Detalii privind această manifestare știintifică puteți regăsi pe site-ul evenimentului: http://www.econ.ubbcluj.ro/ermas2015/

Sunteți invitați, împreună cu colegii dvs. interesați de acest eveniment, să vă înregistrați în baza de date cu participanții la ERMAS 2015 prin intermediul formularului de înregistrare disponibil la adresa web http://www.econ.ubbcluj.ro/ermas2015/formular.php.

La prima alegere de opțiune din formular, vă rugăm să selectați “în audiență” și apoi să continuați cu câmpurile asociate acestui statut. Menționăm faptul că doar cei care au fost selectați că și prezentatori de către comitetul științific al ERMAS 2015 (pe baza lucrărilor submise până la 15 martie) își vor alege opțiunea “lucrare contribuită”.

Participarea în audiență nu presupune nicio taxă de participare, toate sesiunile științifice fiind publice și gratuite.

Programul ERMAS 2015, în versiune preliminară, îl regăsiți pe site-ul manifestării științifice, astfel:

De asemenea suntem bucuroși să vă anunțăm că în cadrul ERMAS 2015 se oferă un curs gratuit și intensiv de Game Theory, profesor Mihai Manea, Massachusetts Institute of Technology, USA. Înregistrarea la curs se face separat față de înregistrarea în audiență, prin intermediul formularului de înscriere disponibil pe pagina web http://www.econ.ubbcluj.ro/ermas2015/curs.php.

Vă așteptăm cu drag la ERMAS 2015!