Prelegerea domnului dr.  Derek EBERHART, marți, 15 Mai 2018, între orele 11.00- 13.00, în Aula Magna

Stimați doctoranzi,

Vă invităm să luați parte la prelegerea dnului dr.  Derek EBERHART, marți, 15 Mai 2018, între orele 11.00- 13.00, în Aula Magna. Evenimentul este organizat de FSPAC în colaborare cu Institutul STAR-UBB.

Dr. Derek Eberhart, este director al Innovation Gateway, structura dedicată transferului tehnologic și cognitiv în cadrul University of Georgia. Prezentarea va avea ca temă From Ideas through Pattents to Applications și se va concentra pe modalitățile practice de concretizare a rezultatelor cercetării obținute la nivel academic în produse și servicii inovative destinate mediului economic și societății. Detalii despre Innovation Gateway pot fi obținute accesând https://research.uga.edu/gateway/ .

Dr. Derek Eberhart conduce una dintre cele mai de succes structuri dedicate transferului tehnologic și cognitiv care activează în mediul academic din SUA. University of Georgia se află constant în topul primelor 5 universități americane sub aspectul transformării rezultatelor cercetării în produse și servicii viabile destinate economiei și societății. De asemenea, University of Georgia figurează printre primele 10 universități americane în privința licențierii portofoliului de proprietate intelectuală. Innovation Gateway are la activ un portofoliu de peste 675 produse derivate din cercetarea desfășurată în University of Georgia și peste 160 de companii start up create.

Prezentarea se adresează cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor și studenților interesați în licențierea rezultatelor obținute prin cercetare.

Prelegerea va fi urmată de o sesiune Q&A.