Romanian Association of Young Scholars (RAYS)

Perioada: 25-26 septembrie 2015
Locatie: București

Romanian Association of Young Scholars (RAYS) are plăcerea să anunțe prima ediție a INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY DOCTORAL CONFERENCE (IIDC 2015). Obiectivul acestei conferințe este acela de a oferi tinerilor cercetători din România și din străinătate oportunitatea de a prezenta și de a publica rezultatele cercetării lor într-un cadru prietenos.

Conferința INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY DOCTORAL CONFERENCE încurajează contribuții pe diverse teme de cercetare din domeniului științelor sociale. Prin urmare, invităm cercetători postdoctoranzi, asistenți universitari, doctoranzi și masteranzi să participe cu lucrări pe diverse teme.

Vă rugăm să trimiteți propunerile dumneavoastră de participare până pe 3 mai 2015 (primul val de aplicații) sau până pe 3 iunie 2015 (al doilea val de aplicații) redactate în limba engleză sau în limba română la adresa internationaldoctoralconference@rays.org.ro sau office@rays.org.ro . Acestea trebuie să conțină numele, statutul și afilierea instituțională a autorului/autorilor, titlul lucrării și un abstract de 1.500 – 2.000 de caractere (cel mult 1 pagină), precum și 5 cuvinte cheie. Candidații ale căror propuneri sunt acceptate vor fi înștiințați via e-mail.

Taxa de participare este de 150 RON (35 EURO) pentru cei care se înscriu în primul val de aplicații (până pe 3 mai) respectiv 200 RON (50 EURO) pentru cei care se înscriu în al doilea val (până pe 3 iunie) și trebuie achitată numai după primirea notificării de acceptare.

Taxa include: participarea la lucrările conferinței, materialele personalizate ale conferinței pentru fiecare autor, pauzele de cafea, diploma de participare și publicarea lucrărilor în jurnalele academice sau în volumul colectiv (cu exemplarul de autor inclus).

Detalii:[1]