Seminar organizat de Centrul de Cercetare pentru Dezvoltare Durabilă pe tema Transport durabil în municipiul Cluj-Napoca.

Data: 18 ianuarie 2016, ora 12:00
Locatie: Sala Amfiteatrul de Geografie “George Vâlsan”, Facultatea de Geografie, strada Clinicilor nr. 5-7
Deadline: 15 ianuarie 2016

Vă invităm luni, 18 ianuarie 2016, ora 12:00, (locația: Sala Amfiteatrul de Geografie “George Vâlsan”, Facultatea de Geografie, strada Clinicilor nr. 5-7) la un seminar organizat de Centrul de Cercetare pentru Dezvoltare Durabilă pe tema Transport durabil în municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul va consta într-o serie de prezentări axate în principal pe planul de mobilitate al municipilui Cluj-Napoca, transportul urban și siguranță rutieră, urmată de o sesiune de întrebari și răspunsuri.

La eveniment vor fi invitați reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, ai autorităților locale (Primăria municipiului Cluj-Napoca), ai Universității Babeș Bolyai cu activități relevante în tematica seminarului (ISUMADECIP, Facultate de Geografie, Facultatea de Științe Econimice si Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului), ai diverselor ONG-uri, precum și reprezentanți ai Poliției Române, Direcția Rutiră.

Programul prezentarilor va fi următorul:

  1. Jozsef Benedek: Introducere (10 minute)
  2. Titus Man & Iulia Hărănguș: Evaluarea cererii de transport în Municipiul Cluj-Napoca (20 minute)
  3. Silviu Marian Ciobanu: Hot spot-urile accidentelor rutiere din Municipiul Cluj-Napoca (20 minute)
  4. Kinga Ivan: Arealele cu risc de producere a accidentelor rutiere, în condiții de luminozitate scăzută la nivelul municipiului Cluj-Napoca (20 minute)

Vă rugam să confirmați participarea dumneavoastră sau a reprezentanților instituției dumneavoastră la acest seminar până în data de 15 ianuarie 2016 la adresa de e-mail: jozsef@geografie.ubbcluj.ro, silviumarianciobanu@gmail.com, sau la numărul de telefon 0756/427923.