Anunt important – documente necesare pentru virarea burselor

Pentru studenții doctoranzi înmatriculați la data de 27 sept. 2021 în anul 1 de doctorat:

Pentru încasarea bursei de doctorat, fiecare student-doctorand va transmite electronic un document eliberat de una din băncile în care Universitatea Babeș – Bolyai poate să facă alimentarea contului: Banca Comercială Română (BCR), Bancpost, Banca Transilvania sau Banca Română de Dezvoltare (BRD). Din document trebuie să reiasă IBAN al contului curent în lei, pe numele studentului-doctorand și CNP-ul.

Găsiți mai jos adresele de email la care puteți să transmiteți documentul dvs (în funcție de școala doctorală la care sunteți doctorand):

  • adela.lehene@ubbcluj.ro (pentru Fac. de Drept, Fac. de Științe politice, administrative și ale comunicării, Fac. de Studii europene, Fac. de Educație fizică și Sport).
  • cosmina.ciobanu@ubbcluj.ro (pentru studenții-doctoranzi străini din UE, nonUE și etnici/românii de pretutindeni).
  • oana.rus@ubbcluj.ro (pentru Fac. de Teologie Ortodoxă, Fac. de Fizică, Fac. de Chimie și Inginerie Chimică, Fac. de Știința și Ingineria Mediului).
  • ioana.talos@ubbcluj.ro (Fac. de Biologie și Geologie, Școala doctorală Filosofie, Școala doctorală Studii de Hungarologie, Școala doctorală Educație. Reflecție. Dezvoltare, Școala doctorală Didactică. Tradiție, Dezvoltare, Inovație, Școala doctorală Ecumene, Școala doctorală Religie.Cultură.Societate).
  • gabriela.timis@ubbcluj.ro (pentru FSEGA, Fac. de Matematică și Informatică, Fac. de Geografie, Fac. de Sociologie și Asistență Socială).
  • mihaela.topan@ubbcluj.ro (Școala doctorală Studii lingvistice și literare, Școala doctorală Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific, Școala doctorală Psihologie cognitivă aplicată, Fac. de Teatru și Film).
  • bogdan.negrea@ubbcluj.ro (pentru Școala doctorală Relații internaționale și studii de securitate, Școala Doctorală Istorie.Civilizație.Cultură și Școala Doctorală  Studii de populație și istoria minorităților)

Termen-limită: 14 octombrie 2021 (inclusiv).

Vă dorim mult succes în noul an universitar!