Candidat | Dana – Alina MAGDAȘ |
Instituția la care este titular candidatul | Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare (INCDTIM), Cluj-Napoca |
Domeniul de doctorat vizat pentru abilitare | Fizică |
Data și ora susținerii publice a tezei de abilitare | 18 martie 2022, ora 11 |
Locul susținerii publice a tezei de abilitare | Facultatea de Fizică, str. Kogălniceanu Mihail nr. 1 (clădirea centrală), amfiteatrul Augustin Maior.
Modalitatea de organizare a susținerii ține cont de reglementările în vigoare emise de autoritățile statului, cu aplicare în perioada în care are loc susținerea. Utilizarea platformei digitale este descrisă în Hotărârea Senatului UBB nr. 15478 din 2020 (https://senat.ubbcluj.ro/category/hotarari/hotararile-senatului-ubb-din-anul-universitar-2020-2021/). Susținerea publică va putea fi urmărită public și pe platforma digitală Meeting-ID: 942 2256 9069 Passcode: 2uMN2g |
Titlul tezei de abilitare | Food and beverages authentication based on acknowledged and emerging analytical approaches |
Componența Comisiei de abilitare la susținerea examenului | 1. Prof. univ. dr. ENĂCHESCU Cristian, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
2. Prof. univ. dr. PINTEA Adela – Mariana, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca 3. Prof. univ. dr. DAVID Ioan – Leontin, Universitatea „Babeș – Bolyai” din Cluj-Napoca |
Curriculum Vitae | fișier |
Lista de lucrări | fișier |
Fișa de îndeplinire a standardelor minimale | fișier |
Rezumatul tezei de abilitare | fișier |
Propunerea UBB privind componența comisiei de abilitare | fișier |
Raportul comisiei de abilitare | fișier |
Acces în platforma pentru programarea depunerii documentelor în vederea susținerii tezei